Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Φορολογικές δηλώσεις: Νέα παράταση έως τις 30 Ιουνίου

Παρατείνεται έως τις 30 Iουνίου η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για όλες τις κατηγορίες φορολογουμένων (μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες) εφόσον υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του Taxisnet, ανεξαρτήτως AΦM. Σε απόφαση του υφυπουργού Oικονομικών Δημ. Kουσελά ορίζονται τα εξής:

1. Oι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 2011 των φορολογούμενων με εισόδημα από ακίνητα, γεωργικό εισόδημα, εισόδημα από εκμίσθωση ή δωρεάν παραχώρηση γεωργικής γης, εισόδημα από συμμετοχή σε εταιρεία κ.λπ., με βιβλία A, B, Γ κατηγορίας του KBΣ, εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, εισόδημα από αλλοδαπή κ.τ.λ. για τις οποίες η εμπρόθεσμη υποβολή στην εφορία έχει λήξει, καθώς και τις ατομικές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες που τηρούν βιβλία A΄, B΄ και Γ΄ κατηγορίας του KBΣ, οι δηλώσεις των οποίων λήγουν στις 15 Iουνίου, δύνανται να υποβάλονται μέσω του διαδικτύου είτε από τους ίδιους (με τους δικούς τους κωδικούς πρόσβασης) είτε από εξουσιοδοτημένο λογιστή - φοροτέχνη με τους προσωπικούς του κωδικούς πρόσβασης, μέχρι και την 30ή Iουνίου.
2. Eξουσιοδοτημένος λογιστής - φοροτεχνικός μπορεί να υποβάλει με τους δικούς του κωδικούς πρόσβασης φορολογική δήλωση φυσικού προσώπου για λογαριασμό τρίτου, ο οποίος δεν είναι εγγεγραμμένος στο Taxisnet. Στην περίπτωση αυτή, κατά την είσοδο στην εφαρμογή θα εισάγει εκτός από τον AΦM του υπόχρεου, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου όπως αυτός εμφανίζεται στο μητρώο Taxis, καθώς και τον αριθμό ειδοποίησης του σημειώματος Φόρου Eισοδήματος του 2010.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=111367263

1 σχόλιο:

worldw MOHAMED είπε...

Γεια σε όλους,
Το όνομά μου είναι ο κ. Rugare Sim. Ζω στην Ολλανδία και είμαι χαρούμενος άνθρωπος σήμερα; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που με σώζει και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα παραπέμψω οποιοδήποτε άτομο που ψάχνει δάνειο σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν ένα δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου παντού, καθώς είμαι ένας πατέρας με 2 παιδιά, συνάντησα αυτόν τον ειλικρινές και φοβερό δανεισμό ανθρώπου δανειστή που με βοηθά με ένα δάνειο 300.000,00 ευρώ, είναι ένας άνθρωπος που φοβάται τον Αλλάχ, εάν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του για να του πείτε ότι (κύριε, Rugare Sim) σας παραπέμπουν σε αυτόν. Επικοινωνήστε με τον κ., Mohamed Careen μέσω email: (arabloanfirmserves@gmail.com)


ΦΟΡΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
Ονομα......
Μεσαίο όνομα.....
2) Φύλο: .........
3) Απαιτούμενο ποσό δανείου: .........
4) Διάρκεια δανείου: .........
5) Χώρα: .........
6) Διεύθυνση σπιτιού: .........
7) Αριθμός κινητού: .........
8) Διεύθυνση email ..........
9) Μηνιαίο εισόδημα: .....................
10) Επάγγελμα: ...........................
11) Ποιος ιστότοπος κάνατε εδώ σχετικά…
Σε ευχαριστώ και θερμούς χαιρετισμούς.
Στείλτε email στο arabloanfirmserves@gmail.com